Bent u al lid? Log hier in!

Welkom bij Match LX! Start vandaag nog een chat met een van onze leuke singles!

Match LX - Moderne en serieuze dating!
Match LX - Keuze uit vele singles!

Serieuze dating
en altijd volledig
anoniem chatten?
Kies Match LX!

Meld u nu
gratis aan!

Dating tips
Log in

Home

Werkwijze

Aanmelden

Zoeken

Inloggen

Helpdesk

Dating tips

Flirten is een manier van communiceren waarbij door middel van lichaamstaal en gesproken woord aan een ander duidelijk wordt gemaakt dat diegene leuk, aantrekkelijk en interessant is. Met andere woorden: flirten is een sociaal spel. Een spel dat ook via tekstberichten plaats kan vinden, bijvoorbeeld online of via SMS. Steeds vaker geven we de voorkeur aan het sturen van een tekstbericht in plaats van het plegen van een telefoontje, waarschijnlijk omdat iemand zo'n bericht kan lezen wanneer daar tijd voor is, terwijl gebeld worden zou kunnen storen in zijn of haar bezigheden.

Tips voor het flirten en daten via tekstberichten

Voor veel singles is het lastig om creatief te zijn met teksten. Daardoor valt u juist des te meer op wanneer u wel creatief bent. Dus doe met flirten via tekstberichten vooral uw best om iets origineels te verzinnen. En dan het liefst ook nog iets wat degene waarmee u aan het chatten bent aan het lachen maakt.

Laat merken dat u geluisterd heeft. Dat maakt dat uw chatpartner zich speciaal voelt. Toon oprecht interesse in iets wat in iemands leven gebeurt. Stel een vraag echter altijd op een manier dat deze niet met slechts een ja of nee kan worden beantwoord. Want u wilt uiteraard altijd een antwoord waar u wat over kunt zeggen, of nog wat over kunt vragen. En geef af en toe een oprecht compliment.

Let op taalgebruik en spelling. Dit klinkt wellicht wat overdreven, maar iemand die goed op zijn of haar spelling let valt niet alleen positief op en maakt een betere indruk, maar zorgt er ook nog eens voor dat zijn of haar berichten gemakkelijker te lezen en te begrijpen zijn.

Wees niet te gretig en houd tekstberichten altijd luchtig, vrijblijvend en humorvol. Stuur en verwacht vooral niet teveel. En maak u zeker niet druk wanneer u niet direct een bericht terugkrijgt.

Lid worden? Klik hier!